subota, 4. prosinca 2010.

Severina u Shamballi


Severina je u petak, 03. prosinca održala promociju DVD-a "Tridesete live" i koncert u zagrebačkom klubu Shamballa. Promocija DVD-a "Tridesete live" iz beogradske Arene održana je samo za VIP uzvanike. U Shamballi se okupilo mnoštvo Severininih prijatelja, kolega i fanova. Nevena Rendeli, novinarka Nada Mirković, Ida Prester, Marijana Batinić, Petra Nižetić, Davor Gobac, Ivana Banfić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Nenad Korkut, stilist Borut Mihalić, Lejla Filipović, Iva Jerković samo se neke od poznatih osoba koje su došle podržati Severinin rad. 
DVD "Tridesete live" sadrži snimku koncerta iz beogradske Arene, 27 Severininih hitova, 9  videospotova, karaoke, dokumentarni film "Kad se pretvorim u Severinu" i fotogaleriju. Limitirano izdanje u baršunastoj kutiji sadrži i kremu protiv bora, ruž za usne i popust u trgovinama modnog brenda Estare Culto čije je Severina zaštitno lice.


                                             Prepuna Shamballa






Nakon promocije DVD-a Severina je održala trosatni koncert. Zapalila je atmosferu svojim najpoznatijim hitovima i digla na noge vjerne fanove u prepunoj Shamballi. U potpuno drugačijem ambijentu, na klupskom koncertu Seve je oduševila sve prisutne i podsjetila naciju zašto je zovu kraljicom hrvatske estrade. 
To je bio tek njezin drugi nastup u Zagrebu, otkad je održala veliki koncert u prosincu 2008. godine u Domu sportova, povodom humanitarne akcije "Korak u život", kada je predstavila svoj novi album "Zdravo Marijo" i započela turneju. Turneju "Zdravo Marijo" Severina je okrunila nastupom u prepunoj beogradskoj Areni u listopadu 2009. godine. 
Na glazbenoj sceni prisutna od 1992. godine, karizmatična glazbenica iza sebe ima 12 studijskih albuma.  
Kao jednu od medijski najeksponiranijih osoba u Hrvatskoj, Severinu nije pokosio ni sex skandal. 



*photos & video by Irena Firšt

Nema komentara:

Objavi komentar